2000 de spectatori au participat în Piața Mare, alături de Cristian Mungiu, pentru filmul „Bacalaureat”.

Teatrul de Balet Sibiu, a prezentat luni, 29 august 2016, de la ora 21.00, în Piața Mare din Sibiu, în prezența regizorului Cristian Mungiu, proiecția filmului „Bacalaureat”, cel mai nou film semnat de Cristian Mungiu, laureat cu Premiul pentru Regie la Festivalul de Film de la Cannes. La eveniment au participat aproximativ 2000 de spectatori, accesul publicului fiind gratuit. Proiecția a fost urmată de o sesiune Q & A cu regizorul filmului.

TBS-proiectie-Mungiu (8)Cunoscut în perioada de pregătire sub numele de Fotografii de familie, filmul „Bacalaureat”, spune povestea unui doctor dintr-un mic oraș de provincie care trebuie să decidă care e cea mai bună cale de urmat pentru copilul lui, în contextul societății românești de astăzi.

Distribuţie

Filmul îi are în rolurile principale pe Adrian Titieni și pe Maria Drăguș. Adrian Titieni a interpretat peste 50 de roluri în filme românești, debutând în 1986 în filmul Pas în doi, regizat de Dan Pița. Maria Drăguș, actrița germană de origine română, a debutat în Panglica albă, filmul lui Michael Haneke, recompensat cu Palme d’Or în 2009. Este a treia participare a lui Cristian Mungiu în competiția oficială, la precedentele două, filmele sale fiind recompensate cu trofeul Palme d’Or, în 2007, pentru 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile și premiile pentru scenariu și interpretare feminină, în 2012, pentru După Dealuri. Festivalul de Film de la Cannes selectează în competiția oficială circa 20 dintre cele mai bune filme ale anului, alese din 1800 de filme înscrise în competiție.

„Simțuri. Spectacol expoziție”, primul spectacol al TBS din noua stagiune

Stagiunea 2016 – 2017 a Teatrului de Balet Sibiu începe în data de 23 septembrie, când, TBS când va prezenta la Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” Sibiu, vineri 23 septembrie 2016, sâmbătă 24 septembrie 2016 și duminică 25 septembrie 2016, spectacolul de dans contemporan „Simțuri”. Biletele pentru spectacolul „Simturi” au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate fără niciun cost suplimentar, de pe siteul bilet.ro și, începând cu luna septembrie, din punctul de vânzare situat în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, Intrarea F. Mai multe informații despre activitatea TBS pot fi găsite pe siteul oficial al teatrului www.sibiuballet.ro sau pe pagina oficială de facebook www.facebook.com/TeatruldeBaletSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*