200 de studenţi din Sibiu, în tabără gratuită la mare

00046448_largeMinisterul Tineretului şi Sportului organizează prin Casa de Cultură ale Studenţilor în perioada vacanţei de vară 2015, Programul Naţional ‘Tabere Studenţeşti’. Astfel, peste 200 de studenţi din Sibiu beneficiază pentru 5 zile de cazare, masă – în mod gratuit, precum şi de multă distracţie pe malul Mării Negre.
 
Studenţii beneficiari ai locurilor gratuite în tabere sunt cei cu rezultate deosebite obţinute la învăţătură în anul universitar precedent, studenţii care activează în cadrul Casei de Cultură ale Studenţilor şi care s-au evidenţiat prin activităţile cultural-artistice desfăşurate, studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial, studenţii care beneficiază de burse sociale.
‘Conform tradiţiei, studenţii înscrişi la universităţile de stat beneficiază şi în acest an de locuri gratuite în tabere. După o perioadă plină de examene, studenţii integralişti înmatriculaţi la formă de învăţământ de zi, finanţaţi de la bugetul de stat din ciclurile licenţă şi master, au posibilitatea de a începe o binemeritată vacanţă. 147 de studenţi de la cele nouă facultăţi din cadrul Universităţii ‘Lucian Blaga’ sunt aşteptaţi marţi, 28 iulie, la Costineşti şi în Vamă Veche’, declară Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*