Există un moment când simțim nevoia să ne oprim în loc și să privim în urma noastră, răsfoind amintiri, fie ele fotografii, afișe, cronici, aniversări video. În ultimele trei decenii, Compania de Teatru-Dans „Microbis” a strălucit pe scenele lumii, aducând magia și expresivitatea dansului în viața noastră. Cu fiecare pas și mișcare, echipa  de dansatori alături de inegalabilul coregraf Hugo Wolff  a transmis emoții puternice și a creat momente de neuitat. Spectacolele puse în scenă de-a lungul anilor au rămas în amintirea  spectatorilor prin atmosfera vizuală și audio, pentru îndrăzneala, originalitatea și eleganța coregrafiilor, pentru că dansul este o artă capabilă să emoționeze pe oricine, indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire.

Foto: Casa de Cultură a Studenților Sibiu

Invitație la spectacol

Această lume veșnic tânără, energică, continuă să existe, cu alte chipuri, dar cu aceleași visuri și speranțe. Vă invităm, vineri 28 iulie 2023 de la ora 19.00, să călătoriți alături de Microbis într-o lume magică și plină de viață, unde timpul nu mai are însemnătate și dansul devine o formă de libertate absolută.

Celebrarea a 30 de ani de activitate a Companiei de Teatru-Dans „Microbis” va demara la Centrul Cultural „Ion Besoiu“ de la ora 19.00 cu lansarea filmului „Microbis 30 ani“, urmat de la ora 20.00 de vernisajul expoziției de fotografie cu același titlu și cu premiera spectacolului „Tinerețe fără bătrânețe…” începând cu ora 21.00. Spectacolul se va relua în data de 29 iulie 2023 de la ora 21.00 pe scena de pe „Lacul Pânzelor“ din Ocna Sibiului.

 

Spectacol aniversar

Spectacolul „Tinerețe fără bătrânețe…” este o pledoarie pentru eternitatea artei și pasiunea care ne animă. Prin dans sunt explorate temele universale ale trecerii timpului, ale căutării nemuririi și ale frumuseții înfloritoare în sufletul uman.

Această reprezentație aniversară este un tribut adus tuturor celor care au făcut parte din marea familie Microbis sau care au călătorit alături de ei în această lume plină de emoții și satisfacții.

 

”Sufletul” companiei Microbis

Nu în ultimul rând, conducerea Casei de Cultură a Studenților dorește  să îi mulțumească  lui Hugo Wolff, talentatul coregraf și sufletul acestei companii, pentru inspirația și dedicația sa de-a lungul anilor. Fără el, Compania de Teatru-Dans „Microbis” nu ar fi devenit ceea ce este astăzi – o forță creatoare în lumea dansului.

Aniversare Microbis 30 Ani este un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu, Consiliul Județean Sibiu și Ministerul Familiei Tineretului și Sportului.

Accesul la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*