10 pisici din adăpostul Asociației PAN și-au găsit căsuțe la cea de-a doua ediție a ZAPP

10 pisici din adăpostul Asociației PAN și-au găsit căsuțe la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul celei de-a doua ediții a Zilei Adopției Pisicilor PAN (ZAPP), desfășurată la Șura Culturală Gușterița.

foto: Asociația PAN

Evenimentul ZAPP a fost unul extrem de relaxant, atât pentru sibienii care au trecut pragul Șurii Culturale Gușterița pentru a cunoaște frumoasele feline, cât și pentru pisicile care s-au bucurat de mângâierile vizitatorilor.

foto: Asociația PAN

Astfel, zece dintre pisicuțe au și fost adoptat și au acum o căsuță a lor. „Declarăm oficial că ZAPP 2 a fost un succes și mai mare față de ediția precedentă din Octombrie 2023. Avem plăcerea să vă anunțăm că 10 pisicuțe și-au găsit ieri familiile ideale și au plecat spre căminul mult dorit împreună cu pachetul promo oferit de colaboratorii noștri de la Casuta Pisicii și Jesypet.

foto: Asociația PAN

Celelalte pisici s-au bucurat de sesiuni de mângâieri și aprecieri și așteaptă în continuare să le vină și lor șansa de a pleca la căsuța lor.
Le mulțumim celor care au avut curajul să se avânte ieri în această călătorie a adopției unei feline și le dorim cât mai multe clipe de iubire alături de noii companioni!”, au transmis reprezentanții Asociației PAN.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*