10 ani de Acapella la Sibiu  

 

AcapellaPentru al zecelea an, consecutiv, Grupul Vocal Acapella revine la Sibiu cu tradiționalul concert de Florii. În această zi sfântă, glasurile cristaline ale soliștilor Acapella vor încânta auditoriul cu un repertoriu cu totul și cu totul special. Pentru prima dată în istoria concertelor de Florii, Grupul Vocal Acapella va prezenta publicului sibian trei concerte. Primul dintre ele are loc sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 19, în Biserica Romano-Catolică. Având în vedere că între orele 18 și 19 în biserică are loc slujba, cei care doresc să participe la eveniment sunt rugați să nu intre în biserică înainte de ora începerii concertului. Cel de-al doilea concert va avea loc duminică, 24 aprilie, de la ora 11, în Catedrala Mitropolitană de pe strada Mitropoliei iar ultimul concert de Florii de anul acesta va avea loc la Biserica Ursulinelor, tot duminică, de la ora 19. Invitatul special al concertelor de Florii este actorul sibian Cătălin Neghină.

Grup cu tradiţie

Grupul vocal Acapella a luat ființă în anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Răsărit”. Sibiul i-a „adoptat” în anul 2006, când Acapella a oferit o serie de concerte în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene și, apoi, în fiecare an, de Florii și de Crăciun, Acapella a încântat publicul sibian cu unicitatea melodiilor sale.

Concertul de Florii al Grupului Vocal Acapella este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*