1 Mai, două roți

Asociaţia Clubul Sportiv Pro Cycling organizează, mâine, competiţia „Criteriul Primăverii”.

prefect Sitterli pe bicicletaCea de-a III-a ediţie a competiţiei cicliste se va desfăşura şi în acest an de 1 Mai. Consiliul Judeţean Sibiu sprijină desfăşurarea evenimentului cu suma de 11.000 de lei. Concursul de biciclete a fost gândit ca o competiţie de masă, motiv pentru care organizatorii speră la un aflux mare de participanţi, de cel puţin 300 de persoane, câte au fost și anii trecuţi. Cei interesaţi se pot înscrie fie online, pe site-ul www.bikeromania.ro, fie la Sala Transilvania, în ziua concursului, între orele 8 și 9.30.

Desfăşurarea competiţiei

Vineri, la ora 10, participanţii la competiţie se vor reuni în parcarea de la Sala Transilvania, de unde se va da startul festiv, şi vor porni însoţiţi de un echipaj de poliţie pe str. Octavian Goga – Bahluiului – Calea Dumbrăvii – Hotel Hilton. Deplasarea până la locul startului tehnic se face în pluton compact, însoțit de o mașină de circulație a IPJ Sibiu. Startul tehnic al competiţiei începe la ora 10.30, de la Hilton. Apoi, plutonul se deplasează către Răşinari, pe drumul judeţean DJ 106 A, până în zona podului peste pârâul Şteaza, unde virează spre mănăstirea Răşinari. Aici va fi organizat un punct de alimentare cu apă. Traseul continuă spre Poplaca, de unde se vine spre Sibiu, pe drumul judeţean DJ 106 R, către Inspectoratul de Jandarmi.

Diplome, cupe și tricouri sportive

Fiecare participant la această competiţie va primi din partea organizatorilor o diplomă de participare şi un tricou. Festivitatea de premiere este programată la ora 12.30, la în faţa Sălii Transilvania. Vor exista trei categorii de participare: 14-18 ani, considerată vârstă şcolară, 18- 35 de ani şi peste 35 de ani, atât feminin, cât şi masculin. Primii trei clasaţi vor primi o cupă, o diplomă şi un tricou distinct de câştigător. Ceilalţi participanţii la competiţie, care vor fi prezenţi la premiere, vor putea beneficia de 10 tricouri de calitate, prin tragere la sorţi.

Restricţii de trafic

Pentru desfășurarea concursului, circulaţia va fi oprită între orele 10.30 și 11.00, pe tronsonul Hotel Hilton – DJ 106 A, până la podul peste pârâul Şteaza, apoi între orele 10.45 și 12.00, pe Calea Poplăcii, din dreptul străzii Ludoş, pe DJ 106 R, până la Poplaca, în intersecţia unde se află şcoala şi monumentul eroilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*