1 iunie – o sărbătoare minunată în parcul comunei Turnu Roșu (CP)

Cu toate că inițial autoritățile locale nu au fost de acord cu organizarea unor evenimente cu ocazia Zilei Copilului, consilierii USR din comunitate au decis totuși să organizeze un eveniment special pentru cei mici în parcul din comună.

Foto: USR Sibiu

Jocuri, concursuri, muzică, dulciuri și multă voie bună au transformat această zi într-una cu totul specială pentru copiii din Turnu Roșu.

”Chiar și în calitate de consilier local poți realiza lucruri frumoase atunci când ai voință și dorință. Noi, consilierii USR, am susținut acest eveniment deoarece suntem de părere că cei mici merită mai mult decât orice altceva atenția noastră. Fericirea de pe chipurile celor aproape 100 de copii care au participat ieri la eveniment merită toate eforturile din lume”, a declarat liderul consilierilor locali USR Turnu Roșu, Andreea Anghel.

Într-o perioadă în care educația este un subiect dezbătut intens, atât prin greva profesorilor, cât și prin „Legile Educației” care stârnesc controverse, copiii sunt, de fapt, cei mai vulnerabili din punct de vedere moral. Suntem datori să le oferim grijă și atenție de fiecare dată când avem ocazia. În mediul rural, unde viața este adesea mai dificilă, astfel de acțiuni devin evenimente autentice și aduc o bucurie de nedescris în ochii micuților.

”Prin această inițiativă am dorit să transmitem mesajul că ei sunt importanți pentru noi și că ne pasă de bunăstarea lor. Ne bucurăm că am putut aduce un zâmbet pe fețele copiilor noștri și ne angajăm să continuăm să lucrăm pentru binele lor și pentru viitorul comunității noastre. Zecile de mesaje primite de la părinții copiilor fericiți ne motivează să continuăm munca noastră, indiferent câte piedici ne sunt puse. Toți politicienii trebuie să înțeleagă la un moment dat că sunt acolo unde sunt datorită și pentru binele comunitățile din care provin”, a mai precizat Andreea Anghel.

Filiala Locală Usr Turnu Roșu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*