1 Iunie la Aeroclubul Sibiu: Ziua Porților Deschise pentru cei mici, salturi în tandem cu parașuta pentru adulți

De 1 Iunie Aeroclubul Sibiu își deschide porțile pentru cei mici. Însă nici adulții nu se vor plictisi. Pot oricânt să se încarce cu adrenalină experimentând un salt în tandem cu parașuta.

de Margareta LUPU

foto: Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth”

Aeroclubul României organizează și la Aeroclubul Teritorial „Hermann Oberth” Sibiu ziua porților deschiseîn data de 1 Iunie 2024, între orele 09.30 și 15.30.

Special pentru cei mici, Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth” își deschide, Sâmbătă 1 Iunie, larg porțile, între orele 09.30 și 15.30. Copiii și părinții pot astfel sărbători Ziua Copilului printre aeronave, vor avea ocazia să vadă cum decurge o zi de activitate la un aeroclub, vor face cunoștință cu personalul și se vor familiariza cu aeronavele și activitatea de parașutism.

Adulții pot efectua pe bază de programare salturi în tandem cu parașuta, contra cost.

„Așa cum v-am obișnuit deja, revenim și în acest an cu oportunitatea unică de a experimenta căderea liberă. Dar nu oricum, alături de oameni profesioniști și cu o viteză de până la 200 km/h. Ei bine, în perioada 01.06.2024 – 02.06.2024 aveți ocazia unică să experimentați saltul cu parașuta în tandem și emoția care vine la pachet cu acesta”, spun reprezentanții Aeroclubului Teritorial „Hermann Oberth” Sibiu.

 

„Sperăm ca printre micii vizitatori să descoperim viitori piloți și parașutiști care să reprezinte țara la competițiile de profil. Îi așteptăm cu brațele deschise și pe cei mici dar și pe cei mari. Intrarea este liberă și oricine este binevenit. Aeroclubul nostru are mereu porțile deschise, mai ales pentru copii și tineri, deoarece microbul zborului se prinde încă din copilărie. Dacă vremea va fi nefavorabilă și nu va permite desfășurarea activităților programate pentru Sămbătă, acestea vor fi amânate pentru Dumincă 02 Iunie 2024”, au mai transmis reprezentanții Aeroclubului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*