Vreți să vă achiziționați un televizor dar nu știți de unde să începeți? Dispuneți de un buget între 2000 și 10.000 de lei? În gama de televizoare LG puteți găsi o variantă foarte bună încadrată până și în cea mai mică sumă. În rândurile ce urmează, vă vom prezenta cele mai populare tipuri de televizoare LG, în speranța că veți reuși să faceți alegerea potrivită pentru stilul dumneavoastră de viață.
Televizoarele sunt printre cele mai folosite dispozitive din casele oamenilor. Devenite aproape indispensabile, firmele care le produc au implementat tot felul de caracteristici și setări atrăgătoare astfel încât să devină și mai interesante. Uitați următorul cadru: să spunem că vă mutați și decideți că aveți nevoie de un televizor nou. Sau pur și simplu vă doriți să faceți un upgrade în livingul familiei. Poate v-ați cumpărat chiar și o consolă de ultimă generație și vreți ca experiența de joc să fie una remarcabilă. În acest articol vă vom prezenta tipurile de televizoare LG care vă vor ajuta să vă bucurați pe deplin de timpul dumneavoastră liber.
- LG OLED
TV-ul LG OLED, spre deosebire de alte televizoare de pe piață precum TV Philips, dispune de cel mai bun ecran. Atât pentru vizionarea de zi cu zi, a filmelor, serialelor, sau emisiunilor preferate, cât și în materie de gaming. LG OLED vine cu cele mai naturale culori și imagini generate de un procesor puternic, perfecte pentru dinamica animațiilor oferite de programele TV sau jocurile video. OLED este prescurtarea de la „organic light-emitting diode”. Acest lucru înseamnă că pixelii se aprind singuri, de aici și naturalețea menționată. Un astfel de televizor tinde să fie mai costisitor, însă achiziția va merita. Procesorul acestuia se adaptează cu ușurință la programele care sunt necesare bunei funcționări a unei console gaming. Va face ca experiența dumneavoastră să fie una încântătoare, datorită culorilor vibrante, umbrelor bogate și unghiului perfect de vizionare. Așa că, dacă vă doriți un televizor demn de toate laudele și care să-și mențină calitatea livrării imaginilor de-a lungul timpului, vă recomandăm OLED-ul.
- LG QLED
TV-ul LG QLED nu este la fel de performant precum fratele menționat mai sus. Deși, un competitor de seamă pe piața de televizoare, QLED oferă imagini ai căror pixeli necesită o iluminare cu led din spate, de aici și prescurtarea „quantum dot led tv”. Acest lucru se referă la culori mai lumioase, însă nu la fel de naturale. Dacă preferați o luminozitate mărită și un design mai aprins, TV-ul QLED este alegerea potrivită. Acesta se încadrează în gama mai mică de preț, însă nu oferă cea mai bună calitate a imaginii. De asemenea, nu este recomandat să îl folosiți la gaming, din cauza luminozității sporite. Da, este adevărat că setările jocurilor vă dau voie să vă adaptați ecranul după bunul plac, însă, pentru o conectivitate fluidă între procesorul televizorului și programele consolei, tot OLED-ul primează. Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană liniștită și, atunci când ajungeți acasă după o zi grea la birou vă doriți numai să stați pe canapea la un serial, fără a avea în plan să folosiți televizorul pentru alte activități în afara vizionării, atunci QLED nu vă va dezamăgi.
- LG Smart TV
Ultima categorie, dar nu cea din urmă, include TV LG Smart. Acesta este cel mai performant dispozitiv din gama LG în materie de aplicații, conectivitate și dinamică în utilizare. Smart TV vine în modele HD (high definition), FHD (full high definition), UHD (ultra high definition) și 4K Ultra HD. Se poate conecta la internet, are aplicații folositoare uzului zilnic, preinstalate, și un procesor marca LG, WebOS. Acest procesor face ca experiența utilizatorului să fie una rapidă, fluidă și ajută la menținerea conexiunii între programe. Venind atât pe ecrane OLED, cât și QLED, LED, LCD etc., TV LG Smart este cel mai popular model de televizor al mărcii și a ajuns să domine piața datorită caracteristicilor sale atrăgătoare.
Acum că ați aflat mai multe despre televizoarele LG prezente pe piața din România, vă încurajăm să faceți alegerea potrivită în funcție de următoarele criterii: ce doriți să faceți cu televizorul? Să vizionați filme și seriale, sau să vă și jucați pe consolă? Vreți un televizor simplu, fără conexiune la internet, sau unul smart, cu procesor WebOS fluid? Vreți să aveți parte de imagini și culori naturale, ca cele oferite de OLED, sau de o dinamică și luminozitate strălucitoare, ca cele găsite în QLED? Alegeți după bunul plac și veți vedea că LG vă va întrece toate așteptările.