Studenții Facultății de Inginerie din cadrul Univesității „Lucian Blaga” din Sibiu au participat, sub coordonarea Prof. univ. dr. ing. Aurel Mihail Țîțu, la cel de-al VI-lea Târg Internațional de Inovare și Educație Creativă pentru Tineret ICE-USV, în perioada 10-12 iulie 2022, unde au prezentat un număr de cinci proiecte de cercetare studențești.
Studiile și aplicațiile prezentate au fost realizate în cadrul „Laboratorului de Dispozitive Tehnologice, Fiabilitate și Mentenanță”, iar testele s-au realizat în cadrul „Centrului de Studii și Cercetări pentru Deformări Plastice” de la Facultatea de Inginerie a ULBS. După evaluarea Juriului format din specialiști din țară și străinătate, studenții sibieni au obținut următoarele recunoașteri:
Pentru proiectul de cercetare studențesc „MOBILE APPLICATION FOR STORING RECEIPT, INVOICES AND WARRANTIES”, cu autorii Antal Sebastian-Dionisie, Moca Sebastian, Dan Alexandru, s-a obținut medalia de argint.
Pentru proiectul de cercetare studențesc „ULTRASONIC CLEANER”, cu autorii Dragomir Ioan-Sebastian, Babii Mihai, Vira Andrei, s-a obținut medalia de bronz.
Pentru lucrarea „DESIGNING A LABORATORY STAND FOR FIXATING FORCES OF WORKPIECES IN TIGHTENING MECHANISMS USING WEDGE AND PLUNGERS” cu autor Vergu Constantin-Alexandru s-a obținut medalia de bronz.
Pentru lucrarea „AUTO-CLEANING AND STERILIZATION GARBAGE CAN”, cu autorii Gaston Maria-Cristina, Horga Bogdan Dumitru, Hera Ștefan Dănuț, s-a obținut medalia de argint.
Pentru lucrarea „DESIGNING A CASE FOR DESKTOP IN SHAPE OF A LAPTOP”, cu autorii Dragomir Ionuț Răzvan, Muntean George Valentin, s-a obținut medalia de bronz.
„Mulțumiri speciale celor care au făcut posibilă participarea Universității “Lucian Blaga“ din Sibiu la evenimentul de la Suceava din anul 2022! Mulțumiri Conducerii ULBS și Conducerii Facultății de Inginerie! Se cuvine să mulțumim Conducerii Universității Ștefan cel Mare din Suceava pentru empatia arătată studenților sibieni și pentru grija cu care suntem mereu primiți la Suceava. Mulțumiri profesorului Milici Dan Laurențiu, coordonatorul și organizatorul principal al evenimentului pentru grija domniei sale față de studenți și doctoranzi, pentru atitudinea pozitivă și deschisă, dar și pentru și colaborarea pe care o avem și care creează o legătură solidă între universitățile de unde provenim fiecare!
Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci” a transmis Prof. univ. dr. ing. Aurel Mihail Țîțu, coordonatorul studenților sibieni.