(Si)Bianca CREȚU, Premiul de Popularitate la Festivalul-Concurs „Lucreția Ciobanu”

Un nou premiu pentru îndrăgita solistă de muzică populară Bianca Crețu, de la Școala de Dans „Vasile Stoia” și Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu. A câștigat Premiul de Popularitate la Festivalul-Concurs „Lucreția Ciobanu”, aseară, în cadrul Galei Laureaților.

foto: facebook/Bianca Cretu

În urma acestei minunate experiențe, am fost întrebată de către bunul meu prieten Traian Stoiță: Bianca, cum e să fii cea mai iubită la tine acasă? Vă spun cu inima plină de bucurie că mă simt onorată să fiu înconjurată de atâtea suflete minunate care mă ascultă și mă îndrăgesc. Mulțumesc publicului meu drag pentru că și de această dată mi-ați fost alături, mă înclin în fața dumneavoastră! Mulțumesc, onorabilului juriu pentru încrederea acordată! Mulțumesc, domnilor dirijori, Cristian Obrejan și Radu Dinescu, pentru minunata orchestrare. Sincere mulțumiri, organizatorilor! „Am să cânt de drag și dor, De pe Valea Târnavelor“, a transmis Bianca Crețu pe contul său de socializare.

foto: facebook/Bianca Cretu

Bianca Crețu este o interpretă de muzică populară, la început de drum, care prin muncă și perseverență își dorește să reprezinte așa cum se cuvine Valea Târnavelor. „M-am născut la data de 27 Noiembrie 2002, într-un sat frumos la interferența dintre județul Mureș și județul Sibiu, mai exact satul Curciu. Am venit pe lume cerută de sora mea mai mare, într-o familie iubitoare și cu frică de Dumnezeu. În prezent sunt pregătită de domnul profesor Verde Cosmin, în cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu și studentă la Facultatea de Științe Agricole Industria Alimentară și Protecția Mediului.“, este descrierea pe care a făcut-o Bianca Crețu, la lansarea unei piese pe canalul său de Youtube.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Descoperă mai multe la Ziarul Mesagerul de Sibiu

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura