Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu caută un imobil de închiriat pentru a-și muta activitatea în timp ce sediul actual va fi renovat. Lucrările fac parte din proiectul „Modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a publicat pe platforma de achiziții publice (SEAP) anunțul privind închirierea unui imobil, dotat cu utilități și spații de parcare necesare funcționării instituției cât timp se derulează obiectivul ,,Modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu”.
Potrivit anunțului și caietului de sarcini aferent, imobilul trebuie să fie situat în municipiul Sibiu, să aibă o suprafață utilă de minim 900 de mp, să dispună de minim 25 de încăperi/spații pentru birouri, iar locația să fie ușor accesibilă și să permită accesul autovehiculelor.
Durata contractului este de 12 luni, de la semnarea acestuia de către ambele părți, cu posibilitate de prelungire, prin act adițional.
Termenul limită de primire a ofertelor este 22.07.2024, ora 12:00.
Proiectul Modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu:
Beneficiarii investiției sunt: Ministerul Afacerilor Interne, în calitate de Lider de parteneriat și Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, în calitate de partener 2.
Amplasamentul obiectivului: Str. Revoluției nr. 4-6, municipiul Sibiu, județul Sibiu.
Valoarea totală (cu TVA) a investiției: 23.104.085,36 lei.
Obiectiv general: Creșterea eficienței energetice, gestionarea eficientă a energiei și reducerea costurilor de întreținere a sediului de reședință a Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, prin reabilitarea termică şi modernizarea instalaţiilor aferente obiectivului.
Obiective specifice:
Anveloparea clădirilor corp C1 și C2, realizată la nivelul pereților exteriori, a planșeelor peste ultimul nivel.
Instalarea sistemelor de alimentare cu energie din surse regenerabile.
Modernizarea sistemelor de energie termică prin schimbarea cazanelor vechi cu pompe de căldură, mai eficiente.