Peste 200 de antreprenori s-au reunit ieri la „Transylvania meets Business People”, evenimentul de business al anului (P)

Peste 200 de antreprenori și profesioniști din diverse domenii de business au fost prezenți ieri la evenimentul „Transylvania meets Business People”, de la hotel Ramada din Sibiu, într-o atmosferă efervescentă, dedicată schimbului de idei și networking-ului de calitate.

foto: Transylvania meets Business People

Evenimentul a fost un adevărat succes, oferind participanților o platformă complexă de învățare și dezvoltare, printr-o serie de paneluri tematice, keynote-uri inspiraționale și sesiuni paralele. Întreaga zi s-a încheiat într-o notă elegantă, cu o sesiune de Prosecco și cina VIP, unde participanții au avut ocazia să interacționeze într-un cadru informal și relaxant.

Suntem foarte încântați de succesul evenimentului de ieri și de energia fantastică pe care am simțit-o în sală. Comunitatea de business s-a reunit pentru a discuta despre cum putem să creștem, atât ca antreprenori, cât și ca oameni. A fost un spațiu de inspirație și colaborare, în care fiecare a plecat cu idei noi și o viziune mai clară asupra viitorului. Mă bucur că am reușit să generăm un context de evoluție și sunt convins că împreună vom continua să creștem și să ne susținem reciproc în drumul nostru profesional și personal”, a declarat Eugen Cojocaru, organizatorul evenimentului.

foto: Transylvania meets Business People

Speakerii de renume au adus valoare și inspirație participanților, oferind perspective unice și studii de caz relevante pentru provocările actuale ale mediului de afaceri. Cristian Onețiu a discutat despre cum să dezvolți o afacere durabilă și adaptabilă iar Ovidiu Oltean a prezentat strategii de dezvoltare personală și leadership, menite să inspire participanții să își depășească limitele. Marius Spiridon a evidențiat importanța mentalității orientate spre creștere și adaptare în contextul actual. Valentina Saygo a adus în discuție soluții eficiente pentru gestionarea finanțelor în contextul actual, iar Cosmin Răileanu a oferit insight-uri despre inovație  și Crina Ciocian și Adrian Dragomir au împărtășit experiențe valoroase din domeniu afacerilor, oferind soluții concrete pentru viitorul responsabil al afacerilor.

  • „De la Homo sapiens la Homo deus” – un panel care a analizat tranziția umană în era digitală și impactul tehnologiilor avansate asupra societății și afacerilor, avându-i ca speakeri pe Zoltan Veres, Mihaela Stroe, Andra Popoviciu și Adrian Răulea.
  • „AI & Tehnologie & Marketing: Salturi cuantice în evoluția lumii” – discuții captivante despre rolul inteligenței artificiale și al tehnologiilor emergente în transformarea marketingului și a afacerilor globale, avându-i ca speakeri pe Liviu Sima, Eugen Cojocaru, Anabela Luca și Cătălin Zetu.
  • „Translația armoniei dintre oameni și natură, în business” – un panel dedicat sustenabilității și echilibrului dintre tehnologie, oameni și natură, în care au participat Ciprian Sipoș, Cristian Cismaru, Roxana Ursu și Claudiu Braicu.
  • foto: Transylvania meets Business People

„Transylvania meets Business People” a fost mai mult decât o simplă conferință. A fost un prilej de (r)evoluție a mentalității, unde fiecare participant a plecat cu o nouă viziune asupra afacerilor și un bagaj valoros de cunoștințe. De la sesiuni interactive și networking, până la paneluri provocatoare, evenimentul a fost un spațiu ideal pentru conectare și creștere.

Ediția din 2025 a evenimentului „Transylvania meets Business People” va avea loc pe 30 octombrie, continuând să reunească lideri și profesioniști din mediul de afaceri pentru a explora noi perspective și oportunități de creștere. Organizatorii au anunțat deschiderea înscrierilor, iar detalii suplimentare despre program și bilete vor fi disponibile pe website-ul oficial al evenimentului: https://transylvania.businesspeople.events/.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Descoperă mai multe la Ziarul Mesagerul de Sibiu

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura