Medalie de bronz pentru PUMA Club la Cupa Europei la Taekwon-do, Budapesta 2014

Lotul sportiv oficial al PUMA Club, format din 7 reprezentanți: 4 sportivi, 2 antrenori și un arbitru, a luat parte la Cupa Europei la Taekwondo “ITF Taekwondo European Cup 2014, Hungary”, care s-a desfășurat la Budapesta, Ungaria în perioada 10-12 octombrie. Lotul PUMA Club a fost compus din sportivii Marius Dancu, Emanuel Matei, Dani Borcea și Dani Marginean, antrenorii Bibu Adi și Lazurca Alin și arbitrul Banea Ciprian.
Delegatia PUMA_Cupa EuropeiReprezentanții PUMA Club s-au întors de la Budapesta cu o medalie de bronz adăugată cu onoare pe raftul de trofee și medalii ale clubului. Locul III și medalia de bronz au fost obținute la categoria Luptă juniori 75 kg, de către sportivul legitimat al clubului, Marius Dancu.

Anul acesta, Marius Dancu a trecut la grupa de Juniori I, iar plecarea la Budapesta la Cupa Europei a reprezentat prima participare a sportivului sibian în cadrul unei competiții internaționale.
ITF Taekwon-do European Cup 2014 este un eveniment sportiv de mare anvergură deschis tuturor cluburilor sportive, tuturor practicanților de taekwondo, nu doar reprezentanților echipelor nationale, un eveniment la care au participat delegații sportive din 29 de state ale Europei, printre care Austria, Cehia, Franța, Finlanda, Norvegia, Grecia, Israel, Italia, Belgia, Bulgaria, Ucraina, Slovenia, Belarus și România. Peste 600 de sportivi au intrat în competiție, junior și seniori, în total numărul de participați la eveniment fiind de peste 1000 de oameni, cu tot cu oficiali, arbitri și antrenori.
Rezultatele oficiale ale întregii competiții pot fi găsite pe site-ul http://eurocup2014.pztkd.lublin.pl/.

Tags:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*