McDonald’s France urmează să propună – începând de la 7 martie, pe o perioadă de ”trei-patru săptămâni” – clienţilor în locul cartofilor prăjiţi morcovi, păstârnac şi sfeclă roşie prăjite, relatează Le Figaro.
Foto: McDonald’s France
Schimbarea, dezvăluită de Le Parisien, urmează să promovată printr-o campanie de promovare, potrivit Știrile PRO TV.
Aproximativ 1.500 de tone de morcovi, 1.000 de tone de sfeclă roşie şi 700 de tone de păstârnac urmează să fie livrate celor aproximativ 1.500 de restaurante McDonald’s din Franţa, în total peste 3.000 de tone de legume.
Aceste legume au fost selectate în octombrie în Hauts-de-France.
Pentru moment, este vorba despre o ”înlocuire temporară, pe timpul acestei operaţiuni speciale”, în vederea testării în rândul consumatorilor.
Obiectivul mărcii de fast-food este să răspundă ”noilor nevoi de consum” şi voinţei consumatorilor de ”diversificare a alimentației”.