Sibienii sunt invitați duminică la brunch, în grădină la Joyard. Preparatele gustoase sunt pregătite de Chef Andrei Luminea.
Preparatele sunt gătite cu produse de la producători din regiune, pe care Chef Andrei Luminea le-a curatoriat în ultimii 5 ani.
Gustările cuprins roast beef de vită cu rucola, salată de cartofi cu păstrăv afumat, tartine cu brânză de capră, sparanghel și păstrăv afumat, tartar de sfeclă cu brânză de capră, salată de vinete cu ardei copt și măsline, mămăligă cremoasă fiartă în lapte de bivoliță și mix ciuperci de pădure.
Ca fel principal se va servi Barbeque (porc, miel, porumb).
Lângă aceste preparate delicioase gurmanzii vor putea servi limonadă cu mentă și ghimbir și cCafea de specialitate.
Rezervări se fac la numărul d etelefon 0791 000 055.
Prețul este de 230 lei/persoană, iar copii între 3 și 10 ani au reducere de 50%. Capacitatea maximă este de 20 de persoane, iar băuturile alcoolice nu sunt incluse în preț.
Locație: Pensiunea JOYARD, Str. Principală Nr.19, Porumbacu de Sus