În perioada următoare vor fi investigate şi verificate rețelele de apă şi canalizare care au fost realizate în oraşul Copșa Mică în anii trecuți, pentru a putea determina starea actuală a acestora.
În localitate se vor deplasa reprezentanții societății executante cu autovehiculele şi utilajele necesare realizării acestor verificări (autobasculantă, autocisternă, autocurăţitor, buldoexcavator etc.). În unele zone din oraș se vor face săpături şi se vor curaţa conductele de canalizare de apă, nămol sau eventuale gunoaie aruncate în cămine. Totodată se vor realiza probe de etanşeitate şi presiune la conducte.
După realizarea acestor verificări se va constata care tronsoane sunt funcționale şi care vor trebui refăcute, pentru finalizarea rețelelor de apă şi canalizare din oraşul Copşa Mică.
„Prin urmare, în perioada următoare vă vom comunica calendarul de intervenţie pe străzi şi zile ale echipelor de verificare.
Acest contract face parte din proiectul major „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita şi Dumbrăveni, judeţul Sibiu (inclusiv oraşul Copşa Mică) – cod SMIS 137169 – finanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020 cu o valoare totală de 700,2 milioane lei, proiect implementat de Operatorul Regional Apa Târnavei Mari” anunță Biroul Managementului Proiectelor din cadrul Primăriei Copșa Mică.