Îmbunătăţirea serviciilor de utilităţi publice prin dialog social, dezbătută la Consiliul Județean Sibiu

O masă rotundă care face parte din campania de concretizare a proiectului „Noi resurse pentru dialogul tripartit în România” a avut loc, marți, la Consiliul Județean Sibiu.

Tema majoră a dezbaterii a fost îmbunătăţirea serviciilor de utilităţi publice prin dialog social. De asemenea au fost prezentate de către experţii implicaţi în implementarea proiectului următoarele teme: „Studiu privind dialogul social în România în sectorul «Servicii de utilităţi publice»” și ” Dialogul social, particularităţi în serviciile de utilităţi publice”.
La eveniment au participat prefectul Ovidiu-Ioan Sitterli, subprefectul Lucian Radu, Ioan Banciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ion Sorici, manager proiect-preşedinte Liga Citadină a Serviciilor Publice şi Comunale din România, Valentin Aldea, primarul comunei Roşia, directori ai instituţiilor publice din Sibiu şi reprezentanţi ai autorităţilor publice.
Acţiunea a fost organizată de către Liga Citadină a Serviciilor Publice şi Comunale din România, în calitate de promotor al proiectului, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu.

Acţiunea a fost organizată de către Liga Citadină a Serviciilor Publice şi Comunale din România, în calitate de promotor al proiectului, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu

Acţiunea a fost organizată de către Liga Citadină a Serviciilor Publice şi Comunale din România, în calitate de promotor al proiectului, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu

Proiectul „Noi resurse pentru dialogul tripartit în România” este finanţat prin intermediul Granturilor Norvegiene ( Norway Grant) şi are o valoare de 120.030 euro, din care 105.626 euro reprezintă contribuţia Granturilor Norvegiene 2009-2014. Perioada de implementare este de 24 de luni.
Acest proiect are ca obiectiv creşterea cooperării între patronate, sindicate, instituţii publice şi organizaţii relevante ale societăţii civile în vederea stimulării dialogului social tripartit. Întâlnirile au rolul de a informa şi sensibiliza instituţiile şi organizaţiile imlicate în furnizarea de servicii de utilităţi publice cu privire la importanţa dialogului social pentru buna funcţionare a acestui sector de activitate cu impact direct asupra calităţii vieţii cetăţenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*