Fostul director al Casei Corpului Didactic Sibiu, Alexandru Dumbravă, a intrat în PNL

Profesorul Alexandru Dumbravă, până de curând director al Casei Corpului Didactic (CCD) Sibiu, s-a înscris în Organizația Județeană PNL Sibiu.

“Pentru noi, pentru liberali, pentru președintele Klaus Iohannis, educația este unul dintre domeniile-cheie de care depinde România de mâine, este un domeniu esențial pentru Romania normală. Profesorul Alexandru Dumbravă se alătură eforturilor noastre de a ridica nivelul educației, eforturi demonstrate atât în Parlament, prin propunerile pe care le-am inițiat ca lider al grupului PNL, cât și la nivelul Administrației Prezidențiale, prin proiectul România Educată inițiat de președintele Klaus Iohannis. PNL își completează, astfel, echipa cu un profesionist cu experiență, recunoscut și apreciat”, a declarat deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

“Cred în educație ca factor primordial al progresului, în decență, omenie și bun simț. Tot ceea ce îmi doresc este o Românie normală”, a declarat, la rândul său, Dumbravă.

Alexandru Dumbravă a fost director de școală, director al Casei Corpului Didactic Sibiu, a participat ca manager de proiecte in mediul privat și s-a implicat în activități ale organizațiilor societății civile. A avut o contribuție esențială în implementarea de programe vizând accesul la educație al tinerilor din comunitățile dezavantajate, a participat la proiecte POSDRU și POCU având drept beneficiari peste 1.500 de copii din județul Sibiu și peste 600 de cadre didactice din județele Sibiu, Cluj, Iași și Mureș. De asemenea, a fost premiat la Gala EduManager pentru concepte inovative de formare a cadrelor didactice și a coordonat patru proiecte Erasmus în ultimii trei ani. A susținut proiectul România Centenar, prin care instituții și dascăli din România, Republica Moldova și Ucraina au dezvoltat legături comune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Descoperă mai multe la Ziarul Mesagerul de Sibiu

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura