Elevi de la Barițiu, premiu de excelență la concursul internațional „Academia Junilor Bucătari”

Elevi ai Colegiului Economic „George Barițiu” Sibiu au câștigat premiul de excelență la concursul internațional „Academia Junilor Bucătari”. În clasa XIPA la liceul sibian, tinerii noștri s-au remarcat la o întrecere cu peste 100 de competitori la start. Au excelat la „Fine Dining Fructe de Mare”.

Foto: Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu

Ediția 2025 a Academiei Junilor Bucătarie e considerat un campionat educațional de gastronomie care reunește peste 100 de elevi și 30 de profesori din licee din Ploiești, Voluntari, Balș, Sibiu, Câmpina, Buzău, Tărtășești, Brașov, Slatina și București. Evenimentul are ca scop identificarea și promovarea excelenței în rândul tinerilor bucătari, oferindu-le un spațiu de socializare între școli și un motor pentru dezvoltarea viitoarelor lor cariere în industria HoReCa.

Tema din acest an a  fost „Fine Dining Fructe de Mare”, iar competiția a cuprins patru probe, în cadrul cărora elevii și-au demonstrat creativitatea și abilitățile culinare.

Felicitări elevilor clasei XIPA care au obținut Premiul de Excelență la concursul internațional „Academia Junilor Bucătari”, desfășurat la Showroom Horecano București!

Această performanță extraordinară reflectă:

  • creativitate
  • adaptabilitate
  • lucru în echipă
  • motivație și sârguință
  • rezistență
  • o comunicare și colaborare exemplară
  • evitarea risipei alimentare
  • inovație
  • respect
  • coordonare impecabilă.

Felicitări elevilor noștri de excepție: Denisa Stoica, Rabeca Delia, Gabriel Munteanu și Robert Molinaru pentru prestația remarcabilă pe întreg parcursul concursului!

Voi demonstrați că pasiunea, perseverența și profesionalismul duc la rezultate frumoase!” – este mesajul transmis de Colegiul Economic „George Barițiu”.