Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Acest aliment are multe beneficii pentru organism, întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge.
Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân, este cunoscut nu numai ca hrană, ci și ca remediu natural. Există, de asemenea, utilizări alternative interesante ale ciupercilor în plus față de alimente, notează Monitorul de Cluj.
Ciupercile sunt importante surse de fibre, vitamine si minerale continand vitamina B1, B2, B6, acid folic dar si minerale precum: potasiu, magneziu, sodiu, cupru, fier si fosfor, conform sfatulmedicului.ro.
Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar
Ciupercile, alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân, conțin în proporție de 98% aceleași substanțe, diferențele fiind făcute de conținutul de apă, dar și de locul unde cresc și aportul de lumină naturală. Ciupercile conțin fibre, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu și zinc. Sunt de asemenea bogate în apă, deși la prima vedere par a fi destul de uscate, conform doc.ro.
Conform unui studiu realizat în Coreea de Sud, ciupercile pot scădea riscul cancerului la sân prin prezența antioxidantului L-Ergothioneine. Acest antioxidant are efect asupra substanțelor care atacă membranele celulelor și protejează organismul de alte daune.
De asemenea, prin conținutul ridicat de potasiu, ciupercile ajută la reglarea tensiunii arteriale.
În același timp, ciupercile, alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân, conțin anumiți compuși care ajută la întărirea sistemului imunitar, conform unui studiu efectuat în Japonia.